Skip to content

How to create a showroom tile display that sells?

DISPLAYS

Met displays kunnen uw klanten zich voorstellen hoe de tegels er in een grote ruimte uitzien. Een goed vertegenwoordigde showroom biedt goede verlichting, functioneel ontwerp en flow. Creativiteit in de manier waarop u uw tegels tentoonstelt, zorgt er ook voor dat uw potentiële klanten enthousiast en geïnspireerd raken om uw producten te bekijken. Hier vindt u display-ideeën die de aandacht van uw klanten trekken en het verkooppercentage verhogen.

Moodboards

Maak gebruik van tegelpanelen met foto’s

mood panel allows your customers to understand how different designs can be integrated into one look. Different colors, textures and looks are ideal for customers who want unique, custom designs. For example, you can have a display with plain tiles combined with ceramic effects, which you can contrast with gold accents.

Visualize

Discover the power of art

Make your  tile display  an artistic piece if your showroom is spacious to create an ​effect. An ideal place for an artistic display is your street window, where a lot of human traffic passes by. When people pass by, they attract many to view your collection.

The great thing about art is that you can create designs from available items that have nothing to do with tiles and still keep the theme. For example, you can let potted lianas crawl around wall tiles. Any customer planning to have a similar design would like to see illustrations.

Illumination

Create an inviting atmosphere with lighting

Gebruik accentverlichting en spoorverlichting om uw tegels te accentueren. Licht voegt variatie toe aan uw displays. Tegelijkertijd krijgen uw klanten een idee van hoe verschillende tegels er uitzien onder verschillende lichtomstandigheden. Als uw showroom klein is, gebruik dan moodwalls of ladeblokken om kleine ruimtes van elkaar te scheiden.


en_GBEnglish (UK)