Ga naar de inhoud

Hoe maak je een showroomtegeldisplay die verkoopt?

DISPLAYS

Met displays kunnen uw klanten zich voorstellen hoe de tegels er in een grote ruimte uitzien. Een goed vertegenwoordigde showroom biedt goede verlichting, functioneel ontwerp en flow. Creativiteit in de manier waarop u uw tegels tentoonstelt, zorgt er ook voor dat uw potentiële klanten enthousiast en geïnspireerd raken om uw producten te bekijken. Hier vindt u display-ideeën die de aandacht van uw klanten trekken en het verkooppercentage verhogen.

Moodpanelen

Maak gebruik van tegelpanelen met foto’s

Met een moodpaneel kunnen uw klanten begrijpen hoe verschillende ontwerpen in één look kunnen worden geïntegreerd. Verschillende kleuren, texturen en looks zijn ideaal voor klanten die unieke, op maat gemaakte ontwerpen willen. U kunt bijvoorbeeld een display hebben met effen tegels gecombineerd met keramische effecten, die u kunt contrasteren met gouden accenten.

Visualiseer

Ontdek de kracht van kunst

Maak van uw  tegeldisplay  een artistiek stuk als uw showroom ruim is om een ​effect te creëren. Een ideale plek voor een artistieke uitstalling is uw straatraam, waar veel mensenverkeer langs komt. Wanneer mensen voorbijkomen, trekken ze velen aan om je collectie te bekijken.

Het mooie van kunst is dat je ontwerpen kunt maken van beschikbare items die niets met tegels te maken hebben, en toch het thema behouden. Zo kunt u bijvoorbeeld potlianen om wandtegels laten kruipen. Elke klant die van plan is een soortgelijk ontwerp te hebben, zou graag illustraties zien .

Verlichting

Creëer een uitnodigende sfeer met verlichting

Gebruik accentverlichting en spoorverlichting om uw tegels te accentueren. Licht voegt variatie toe aan uw displays. Tegelijkertijd krijgen uw klanten een idee van hoe verschillende tegels er uitzien onder verschillende lichtomstandigheden. Als uw showroom klein is, gebruik dan moodwalls of ladeblokken om kleine ruimtes van elkaar te scheiden.


nl_NLNederlands