Aller au contenu

Comment créer un présentoir de carrelage de showroom qui vend ?

MEUBLES DE SALLE D'EXPOSITION

Met displays kunnen uw klanten zich voorstellen hoe de tegels er in een grote ruimte uitzien. Een goed vertegenwoordigde showroom biedt goede verlichting, functioneel ontwerp en flow. Creativiteit in de manier waarop u uw tegels tentoonstelt, zorgt er ook voor dat uw potentiële klanten enthousiast en geïnspireerd raken om uw producten te bekijken. Hier vindt u display-ideeën die de aandacht van uw klanten trekken en het verkooppercentage verhogen.

Panneaux d'ambiance

Maak gebruik van tegelpanelen met foto’s

Met een moodpaneel kunnen uw klanten begrijpen hoe verschillende ontwerpen in één look kunnen worden geïntegreerd. Verschillende kleuren, texturen en looks zijn ideaal voor klanten die unieke, op maat gemaakte ontwerpen willen. U kunt bijvoorbeeld een display hebben met effen tegels gecombineerd met keramische effecten, die u kunt contrasteren met gouden accenten.

Visualiser

Découvrez le pouvoir de l'art

Faites de votre  présentoir de carrelage  une pièce artistique si votre salle d'exposition est spacieuse pour créer un ​effet. Un endroit idéal pour une exposition artistique est votre vitrine de rue, où passe beaucoup de trafic humain. Lorsque les gens passent, ils attirent beaucoup de monde pour voir votre collection.

L'avantage de l'art est que vous pouvez créer des designs à partir d'éléments disponibles qui n'ont rien à voir avec les carreaux tout en conservant le thème. Vous pouvez par exemple laisser des lianes en pot ramper autour des carrelages muraux. Tout client envisageant d’avoir un design similaire aimerait voir des illustrations.

Éclairage

Créez une atmosphère accueillante avec l’éclairage

Gebruik accentverlichting en spoorverlichting om uw tegels te accentueren. Licht voegt variatie toe aan uw displays. Tegelijkertijd krijgen uw klanten een idee van hoe verschillende tegels er uitzien onder verschillende lichtomstandigheden. Als uw showroom klein is, gebruik dan moodwalls of ladeblokken om kleine ruimtes van elkaar te scheiden.


fr_FRFrançais